Din această lună,

Concurs Medicii fac raportările către CJAS doar prin calculator

524

Articole de la același autor

Din această lună, toate serviciile medicale vor fi raportate de către medici Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) numai în sistemul național unic integrat. Decizia a fost luată în urma discuțiilor purtate între președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și șefii caselor județene din țară.
Astfel, din această lună consultațiile la medic vor fi consemnate numai în calculator. În acest sistem unic informatic, medicii notează toate consultațiile, bolile și tratamentele pacienților. În cazul în care pacientul schimbă medicul de familie, medicul nou va cunoaște, grație acestui sistem, problemele de sănătate anterioare ale pacientului.
Medicii sunt obligați să facă raportările către CJAS numai prin acest sistem. "Trebuie să fie foarte atenți la introducerea datelor, pentru că, de acum încolo, corecturile vor putea fi făcute doar la trimestru, nu vor mai putea rec-tifica nimic atunci când vin la noi și se constată că au greșit ceva", a explicat dr. Liviu Mocanu, președintele CJAS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8493 secunde