"Mersul trenurilor" a fost atacat de hackeri

449
CFR Călători a schimbat din 11 decembrie orarul de funcționare a trenurilor, însă călătorii care vor să se intereseze de mersul trenurilor pe site-ul companiei nu se pot bucura de ultimele noutăți.

Deși reprezentanții companiei de transport rutier sunt siguri că site-ul funcționează foarte bine, în același timp recunosc că încă se mai fac ultimele retușuri.

"Începând din 11 decembrie s-au constatat  niște atacuri asupra site-ului. Au existat persoane care au preluat baza de date de la noi și au folosit-o pentru diverse alte lucruri. Nu există o nefuncționare a site-ului, ci sunt niște goluri. Luni se pun niște coduri de securizare pe baza de date. ", a explicat pentru REALITATEA.NET, Alina Predescu, reprezentant de presă CFR Călători.

CFR Călători  a anunțat că, începând de duminică, 11 decembrie, va intra în vigoare un Mersul de Tren 2011-2012, care va fi valabil până la data de 8 decembrie 2012.

Broșura "Mersul Trenurilor de Călători 2011-2012" costă 12 lei și va putea fi achiziționată din principalele stații și agenții CFR din București și din țară. Deoarece conținutul poate suferi modificări, rugăm călătorii să solicite informații cu privire la mersul trenurilor de la stațiile și agențiile CFR sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Odată cu trecerea la Mersul de Tren 2011-2012, - din necesitatea alinierii transportului feroviar de călători la normele legislației europene în domeniu -, actualele ranguri de trenuri de călători vor fi structurate, în funcție de serviciile oferite, în trei noi categorii:  Intercity (IC), InterRegio (IR)șiRegio (R).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6947 secunde