METEO PE TREI LUNI. IATĂ CUM VA FI VREMEA DE PAȘTI, LA CONSTANȚA

1329
METEO PE TREI LUNI. IATĂ CUM VA FI VREMEA DE PAȘTI, LA CONSTANȚA - pregatesteticasapentrusezonuldep-1487336532.jpg

Articole recomandate

Iarna dă semne că se lasă bătută și, încet, încet, face loc primăverii. Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Astfel, conform estimărilor, luna martie se anunță una cu temperaturi normale, iar în aprilie deja se pare că va fi mai cald decât în ultimii ani.


Potrivit meteorologilor, în luna martie, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normă, în cea mai mare parte a teritoriului, posibil mai scăzute local în nord, centru și vest. Va ploua însă destul de mult, căci se anunță cantități de precipitații totale peste normele climatologice în cea mai mare parte a țării.


În aprilie, temperatura aerului va avea valori în apropierea mediei climatologice în cea mai mare parte a țării, local mai scăzute în nord, nord-est și centru. Cantitățile totale de precipitații vor putea fi excedentare, cu precădere în regiunile nordice și centrale.
În luna mai, valorile termice vor fi apropiate de normă în sudul și local în vestul și centrul țării și posibil mai scăzute în restul teritoriului. Cantitățile totale de precipitații se vor situa în apropierea normelor climatologice în sud și sud-est și vor putea fi excedentare în restul teritoriului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9257 secunde