Meteorologii prognozează secetă în iunie și iulie 2013

367
Meteorologii prognozează secetă în iunie și iulie 2013 - seceta-1363267236.jpg
Ministrul pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Ana Varga, spune că meteorologii se așteaptă la "secetă hidrologică" în primele două luni ale verii și cere primarilor să identifice zonele în care pot apărea probleme legate de alimentarea cu apă potabilă a populației.

"S-au făcut niște estimări meteorologice, în prima parte a anului vom avea fenomene de ploi abundente în unele zone, cu posibilități de producere a inundațiilor, și în a doua parte a anului se estimează fenomenul de secetă hidrologică. Vom face o analiză aprofundată a acestor date și apoi vom lua măsurile concrete, astfel încât și din punctul de vedere al gestionării secetei hidrologice și din punctul de vedere al gestionării secetei pentru agricultură să fim pregătiți", a afirmat ministrul pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Ana Varga.

Ministrul a spus că, potrivit estimărilor meteorologilor, este posibil ca fenomenul de "secetă hidrologică" să apară în lunile iunie și iulie, iar în acest context le-a cerut primarilor să identifice în localitățile pe care le conduc zonele în care au fost în trecut probleme legate de asigurarea cu apă potabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8646 secunde