"Mi s-a reproșat că sunt multe controale, că lumea e stresată. Așa vreau să fie!"

136

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, vineri, că i s-a reproșat că sunt foarte multe controale în sistem, iar "lumea este stresată", adăugând că va continua să meargă prin spitale fără să anunțe.

"La un moment dat, mi s-a reproșat, oarecum mai mult sau mai puțin voalat, că sunt foarte multe controale în sistem, că lumea este stresată, da, așa vreau să fie! Vom continua să facem aceste lucruri pentru că până la urmă este nevoie să punem pe primul plan și nu doar la nivel declarativ siguranța pacientului. Am început mai demult să vizitez spitalele din țară și voi continua să fac acest lucru. La început mergeam incognito pentru că nu eram recunoscută, acum sunt recunoscută, deci mă duc fără să anunț pe nimeni. Sunt lucruri care nu mi-au plăcut și vorbesc de Târgu Jiu aici, am înțeles că medicii de acolo au fost supărați și mi-au spus că în 15 minute i-am desființat. Nu în 15 minute, într-un minut, pentru că evidența era foarte clară. Unii poate se vor supăra, unii, cum sunt și cei de la SUUB, nu s-au supărat că au avut controale și că vor avea în continuare controale punctuale", a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, într-o conferință de presă susținută la Spitalul Universitar de Urgență București.

Ea a explicat că sunt niște reguli care trebuie respectate de cei implicați în sistemul de sănătate, notează agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8573 secunde