Mihai Găinușă anunță o ediție specială "Cronica Cârcotașilor"

605
Mihai Găinușă anunță o ediție specială
O ediție specială a emisiunii "Cronica Cârcotașilor", în care se va discuta despre viitorul acestui program și al echipei sale, din care nu va mai face parte Șerban Huidu, va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, pe Prima TV, a declarat Mihai Găinușă, citat de Mediafax.

"Emisiunea va începe miercuri, 26 octombrie. Va fi o ediție specială, difuzată de la ora 20.30, în care se va vorbi despre viitorul «Cronicii Cârcotașilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuție cu invitați. Eu o să fiu un fel de moderator", a declarat Mihai Găinușă.

El a precizat că ediția specială a "Cronicii Cârcotașilor" difuzată miercuri seară nu va fi transmisă în direct. "Emisiunea se va filma mâine (marți, n.r.)", a mai spus Găinușă.

Totodată, Mihai Găinușă a subliniat că ediția specială a "Cronicii Cârcotașilor" difuzată miercuri seară la Prima TV nu va avea scopul de a-l apăra pe Șerban Huidu.

"Nu este vorba despre apărarea lui Șerban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Cârcotașilor» și al echipei, fără Șerban Huidu", a explicat Mihai Găinușă.

Întrebat dacă din 2 noiembrie emisiunea "Cronica Cârcotașilor" își va relua formatul cu care și-a obișnuit telespectatorii, Mihai Găinușă a spus: "Eu cred că trebuie să așteptăm concluziile ediției speciale, ca să vedem dacă va mai fi o «Cronica Cârcotașilor» în 2 noiembrie".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 Octombrie 2011
Stire din Social : Loto/ Report din nou la 6 din 49
Luni, 24 Octombrie 2011
Stire din Social : Atenție, se oprește apa la Corbu!
Luni, 24 Octombrie 2011
Stire din Social : Avarie RAJA la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.8977 secunde