Mini-cartier de locuințe, construit la voia întâmplării: "Vai de cei care vor cumpăra casele astea!"

3953
Mini-cartier de locuințe, construit la voia întâmplării:

Articole de la același autor

Un grup de locuitori ai orașului Năvodari ne-a transmis, în această dimineață, o sesizare cu privire la calitatea unor lucrări de construcții la un mini-cartier de case de pe strada Bradului. 


De când s-a deschis șantierul, oamenii au observat că nu se lucrează în mod profesionist, ci mai degrabă din ochi. 


"Au săpat fundația și au umplut-o cu piatră. Betonul l-au turnat abia apoi, în strat subțire. Vai de cei care vor cumpăra casele astea", ne-a declarat un vecin din zonă. 
 

Oamenii sunt revoltați că nimeni nu-i verifică pe acești constructori care apoi ajung să-i păcălească pe cei care le cumpără casele.


 "Ieri dimineață, pe la ora 5, turnau piatră cu roaba în fundație. Nici nu se luminase bine. Apoi, la 8, deja venise cifa cu beton și turnaseră peste piatră. Așa că acum nu se mai vede ce este în fundație. Nu știu, pe ei chiar nu-i verifică nimeni? Noi, oameni de rând, dacă ne ducem la primărie să cerem autorizație de construcție pe 150 metri pătrați ne dau afară în șuturi, ei nu au mai mult de 150-200 mp. Și își mai și bat joc de cum le construiesc", ne-a spus bărbatul. 


Cei care ne-au sesizat, oameni simpli, nu știu unde să se ducă să atragă atenția autorităților și le este teamă că nu vor fi luați în seamă sau vor fi acuzati de rea-voinț[, însă noi așteptăm că Primăria Năvodari, Poliția Locală Năvodari și Inspectoratul se Stat în Construcții să ia măsuri și să verifice situația la față locului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8826 secunde