Minime de 20 de grade Celsius și condiții de ceață, la Constanța

270
Minime de 20 de grade Celsius și condiții de ceață, la Constanța - constantatraficulrutiersedesfaso-1349123199.jpg
Am intrat în a doua lună de toamnă, dar vremea este încă bună de plajă. Avem mult soare și temperaturi ridicate. Astăzi cerul se anunță variabil. În cursul dimineții sunt condiții de ceață. Vântul bate moderat, dinspre est, iar temperatura maximă va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte va fi deosebit de cald pentru această perioadă, cu o minimă de 20 de grade Celsius, și un grad foarte ridicat de umezeală.


La fel va fi și în zilele următoare, deși joi este posibil să vedem și câteva picături de ploaie. Temperaturile se mențin încă foarte sus, iar de vineri vom avea cer senin.
În restul țării, valorile termice vor scădea ușor în regiunile intracarpatice, dar vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va prezenta înnorări în vestul și nord-vestul țării, unde pe arii relativ extinse vor fi averse și, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales în partea a doua a intervalului și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul și estul țării. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3472 secunde