Minionii, primul film de animație în sala 4DX din Constanța

232
1
Minionii, primul film de animație în sala 4DX din Constanța - minioniiprimulfilm-1438863100.jpg

Articole de la același autor

Din 10 august, copiii de pe litoralul Mării Negre se pot bucura de prima animație în sala 4DX a Cinema City din City Park Mall Constanța

Tehnologia 4DX amplifică momentele comice din film, astfel încât spectatorii se vor bucura de fiecare scenă în parte. De exemplu, în scena în care un minion se prăbușește sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sală se mișcă în sus și în jos, iar mișcările sunt combinate cu adieri de vânt, pentru a conferi o senzație amuzantă greșelii simpatice pe care o face minionul.

Minionii, aceste personaje de un galben radios, dolofane, vorbărețe și cu un simț al umorului invers proporțional cu mărimea lor, sunt de-a dreptul irezistibile. Când Bob sare de bucurie și chicotește în jurul patului său, scaunele din sală vibrează, iar spectatorii vor simți întocmai bucuria lui Bob. Iar când minionii se ciocnesc unul de altul, audiența va avea aceeași senzație ca și micuții eroi din film.

Cu scopul de a duce distracția la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticăloasă pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, când ea apare în fața minionilor cu rochia roșie, audiența va simți mișcările verticale puternice generate de mișcarea faldurilor rochiei în sus și în jos, în față și în spate. Spre deosebire de minioni, a căror prezență este însoțită de un legănat timid al scaunelor, când frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se mișcă puternic.

Filmul poate fi vizionat 3D dublat în limba română, programul fiind de luni până joi la ora 12,40. Prețul biletelor pentru acest film în sala 4DX este de 31 de lei (preț întreg). Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Acest preț nu include costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă trei lei.



Comentează știrea

Roxana
6 august 2015
Lucrezi part-time si castigi suplimentar!

Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3447 secunde