Ministrul Mediului: România are șansa să scape pentru totdeauna de acest partid toxic, PSD

152
Ministrul Mediului: România are șansa să scape pentru totdeauna de acest partid toxic, PSD - 1-1598627791.jpg

Articole recomandate

Ministrul Mediului, deputatul PNL Costel Alexe, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că are convingerea că moțiunea de cenzură a PSD nu va trece luni în Parlament, menționând că la alegerile parlamentare "România are șansa să scape pentru totdeauna de acest partid toxic", potrivit Agerpres.ro.


"Cred că nici președintele PSD nu și-a calculat foarte bine pașii pentru această moțiune, nu a mai așteptat decizia Curții Constituționale. Pe ultima sută de metri, Ciolacu a afirmat pe pagina de Facebook că moțiunea va fi dezbătută și votată luni. Ulterior s-au întâlnit birourile permanente reunite ale Camerei și Senatului. Și eu și ceilalți colegi ai mei din Cabinet suntem încrezători că acest Guvern va rămâne în continuare. Important este că România are șansa ca la alegerile parlamentare din decembrie să scape pentru totdeauna de acest partid toxic și de această majoritate toxică din jurul PSD", a afirmat Costel Alexe, liderul PNL Iași.


Candidat la președinția Consiliului Județean Iași, Alexe a susținut că PNL are mari șanse de câștig și pe plan local.


"Astăzi PNL este creditat, așa cum o spun cercetările sociologice, cu prima șansă la alegerile locale. Sunt convins că același lucru se va întâmpla și în alegerile parlamentare din 6 decembrie, dacă vor fi ținute. În nouă luni de zile Guvernul Ludovic Orban a demonstrat că are soluții pentru economia românească. Moțiunea PSD va pica. Calculul hârtiei arată acest lucru. PSD nu a prezentat faptul că are voturile necesare pentru a trece moțiunea", a mai spus ministrul Costel Alexe.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6495 secunde