Ministrul Sănătății, apel la personalul medical să se vaccineze împotriva COVID-19

208
Ministrul Sănătății, apel la personalul medical să se vaccineze împotriva COVID-19 - ministrulsanatatii-1625659931.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, s-a întâlnit marţi, 6 iulie, cu reprezentanți ai sindicatelor din sistemul sanitar – Federația Sanitas din România, Federația „Solidaritatea Sanitară” din România, Sindicatul Promedica și Federația Națională Sindicală Ambulanța din România.

În cadrul întrevederilor s-a discutat despre importanța vaccinării personalului in sistemul medical, precum și despre creșterea calității serviciilor medicale pentru pacienții din România. La întâlniri a participat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății pentru relația cu Parlamentul, cu sindicatele și patronatele, dr. Levente Vass.

În cadrul întrevederilor, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a subliniat importanța creșterii ratei de vaccinare în rândul personalului din sistemul medical pentru protecția pacienților și au convenit că vor face eforturi comune în acest sens. De asemenea, au avut loc discuții aplicate privind colaborarea și aplicarea strategiilor și reformelor pentru creșterea rezilienței sistemului sanitar în contextul pandemiei COVID-19 și îmbunătățirea serviciilor medicale în sistemul sanitar public.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6556 secunde