Mobila la comandă: varianta ideală de a transforma orice proiect în realitate

429

Articole recomandate

Indiferent dacă vorbim despre un spațiu mic, greu de mobilat, astfel încât să rămână funcțional și aerisit, sau despre un proiect ambițios, care nu poate fi transformat în realitate cu mobila produsă în serie, din ce în ce mai mulți români apelează la serviciile firmelor care produc mobilă la comandă.

Kera Furniture vine în întâmpinarea acestor nevoi, producând și comercializând mobilier pentru dormitor, living, bucătărie, camere tineret, dar și birouri, recepții și alte zone corporate.

Vezi aici ofertele pentru mobila living Constanța

O echipă de consilieri specializați, cu o experiență vastă, este întotdeauna gata să ofere clienților cele mai bune oferte, pentru ca aceștia să se poată bucura de un design plăcut, dar funcțional, având garanția calității execuției.

Din pal melaminat, mat sau lucios, mdf înfoliat sau vopsit, într-o varietate de culori, mobilierul Kera Furniture răspunde oricărei cerințe și oricărei provocări. În plus, oferă clienților un pachet complet de produse și servicii, pornind de la piesele de bază de mobilier, până la elemente precum perdele, tapet, electrocasnice sau blaturi de granit, pentru o perspectivă completă, de ansamblu, asupra fiecărui proiect.

Viziunea proprie a clientului este perfect pusă în valoare, având o ofertă generoasă de unde poate alege, în ceea ce privește designul, materialele folosite, accesoriile sau coloristica. Flexibilitatea este cuvântul-cheie care descrie Kera Furniture, timpii de execuție fiind respectați cu strictețe, astfel încât, la data planificată, locuința să fie funcțională, iar piesele de mobilier realizate ireproșabil, la o calitate superioară, cu atenție la fiecare detaliu.

Vezi aici ofertele pentru canapele Constanța



Pentru ca fiecare persoană care își dorește să valorifice din plin spațiul de locuit sau de lucrat să poată face acest lucru, Kera Furniture pune la dispoziție posibilitatea plății în rate, precum și o garanție de doi ani și o postgaranție de 24 de luni, iar clienții din orașul Constanța beneficiază de livrare și montaj gratuite.

Pentru cei care doresc să se convingă de calitatea execuției, magazinul de prezentare este situat în Constanța, pe strada I.Gh. Duca, nr. 22, programul fiind de luni până vineri de la 10 la 18 și sâmbătă de la 10 la 14.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4106 secunde