MONUMENT ÎN MEMORIA DENISEI MANELISTA, LA CONSTANȚA. CE PĂRERE AVEȚI?

8694
12
MONUMENT ÎN MEMORIA DENISEI MANELISTA, LA CONSTANȚA. CE PĂRERE AVEȚI? - 1564206000-1506685251.jpg
Denisa Răducu, sau mai bine zis Denisa Manelista, așa cum a fost ea cunoscută publicului larg, a murit în luna iulie a acestui an, la numai 27 de ani. Artista a lăsat mii de oameni cu lacrimi în ochi, în special admiratori ai genului muzical. Cu toate că a trecut ceva timp de la înmormântare, împătimiții muzicii sale resimt pierderea cu aceeași intensitate, și plâng după vocea și melodiile sale. Mai mult decât atât, fanii sunt de părere că memoria cântăreței ar trebui răsplătită. Cum altfel decât printr-un monument amplasat ...în Constanța! 


Recent, la adresa redacției noastre, un cititor a trimis o scrisoare prin care ne spune că dorește să inițieze o petiție care să fie semnată de cât mai mulți constănțeni, astfel încât în orașul de la malul mării să fie construit un bust al manelistei sau un monument în memoria ei. Și pentru că acest cititor ne cere părerea, noi vă întrebăm direct pe dumneavoastră. Ce părere aveți despre inițiativa domnului cu pricina?

Pentru cine nu știe...

Reamintim că celebra cântăreața de manele Denisa Răducu a murit în dimineața zilei de 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, din cauza cancerului la ficat. Cunoscută publicului ca Denisa Manelista, tânăra a murit, într-o zi de duminică, în locuința sa din București, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

După ce familia a sunat la 112, un echipaj a ajuns la locuința tinerei, la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. 


Tinerei, care se afla în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, după care a fost declarat decesul. Denisa Răducu descoperise în urmă cu trei luni că are o tumoră metastazată la ficat, iar starea de sănătatea i s-a degradat rapid.

În ultimele săptămâni de viață, cântăreața era hrănită doar prin perfuzii, slăbise foarte mult și nu se mai putea deplasa singură. În ciuda tratamentelor primite în țară, dar și la o clinică privată din Viena, Denisa Răducu a murit. Zeci de fani și colegi de breaslă și-au exprimat regretul pentru pierderea tinerei prin mesaje publicate pe Facebook.

Denisa provenea dintr-o familie de muzicanți instrumentiști, tatăl său fiind saxofonist, așa că a început să cânte din copilărie. "Toată familia mea cântă, bunicii, unchii, tata. Sunt instrumentiști și de la ei am prins gustul pentru muzică și, probabil, am moștenit și talentul. Din păcate, eu nu știu să cânt la intrumente, ci doar vocal", povestea în trecut tânăra pentru revista "Taifasuri".Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
George
29 septembrie 2017
Monument???

E exact ce lipsea in Constanta! Lumea asta are prea mult timp líber!

Luci
29 septembrie 2017
sa se faca !

Da, sustinem mare si tare !

arhanghelul mihail
29 septembrie 2017
denisa manelista

propun ca bustu sa se faca in fata primariei constanta sau in mamaia la vila mazare

Costi
29 septembrie 2017
Ha

Cred ca glumiti!

Sorin
29 septembrie 2017
A inebunit lupu

Hai sa ridicam la toti statui ca deh... mare vedeta a fost si asta. Urmatoarea statuie trebuie propusa ptr proxenetu ala manelist. Si va mai mirati de ce PSD.

zoro
29 septembrie 2017
hai sictir !

Sa ne spuna cum se numeste initiatorul, propun sa facem apoi o petitie prin care sa cerem sa paraseasca orasul ! Eventual sa ia si bustul cu el !

Sindbad
29 septembrie 2017
Oraș pesedizat

Da, sigur! Chiar două, să fie acolo. Cu respect pt. familia decedatei, numai luarea în considerare a propunerii ar arăta nivelul extrem de jos la care s-a ajuns la C-ța. Dar, ce nu face Ciuma Roșie pt. electoratul său ?

GIGANTU
29 septembrie 2017
DENISA SI BUSTUL

FACETI STATUI SI LUI ADRIAN COPILUL MINUNE DOAR E LEGENDA VIE A TIGANIEI DIN ROMANIA NENOROCITILOR LUMEA MOARE DE FOAME SI VOI SCRIETI DOAR RAHATURI GUNOAIELOR

Liviu Burebista
29 septembrie 2017
Neica Nimeni

Din pacate pentru noi toti, in ziua de azi se promoveaza, prostia, incultura si tot ce nu ne reprezinta ca popor si natiune. Altfel despre morti numai de bine, sa-I fie tarana usoara.

Cristi CTA
1 octombrie 2017
NU

Da de ce nu ii face la el in casa fix in mijlocu sufrageriei daca ii e asa drag de ea?

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 1.2763 secunde