Pentru elevii constănțeni

Moș Crăciun a adus daruri de la Carrefour

1135
Moș Crăciun a adus daruri de la Carrefour - 6356695b5e7d105d4232a17e8c1248db.jpg
Supermarket-ul Carrefour a făcut deja o tradiție din premierea celor mai talentați copii cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Anul acesta s-au înscris în competiție aproape 300.000 de elevi din întreaga țară.
"Pentru a sărbători Crăciunul alături de clienții săi mai tineri, Carrefour România a organizat cea de-a XVI-a ediție a concursului de desene la nivel național și cea de-a șasea la Constanța, pregătind cu această ocazie mii de premii pentru elevii talentați din clasele I – VIII", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Carrefour Constanța, Dan Anghel.
Elevii au fost invitați la această ediție să-și folo-sească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, pe tema "Moș Crăciun aduce daruri de la Carrefour!". "Toate lucrările au fost deosebit de frumoase. După o deliberare destul de dificilă, la care au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, premiul întâi a fost câștigat de Ionuț Basfalian, de la Școala nr. 8 Constanța", a mai precizat Dan Anghel. Ionuț a primit în dar un week-end alături de familia sa la parcul de distracții Disneyland din Paris, Franța. Celelalte premii au constat în aparate foto digitale, biciclete, telefoane mobile, radio cd-uri, dvd player-e și MP 3.
Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expoziției din hypermarket-ul Carrefour.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.8375 secunde