Moş Crăciun este aşteptat şi în Centrele pentru Protecția Copilului

362
Moş Crăciun este aşteptat şi în Centrele pentru Protecția Copilului - moscraciun-1607876772.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii sunt invitaţi să facă schimb de cadouri, în perioada imediat următoare, cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, fiind pentru prima dată când puteți dărui primind în acelaşi timp.

Schimbul de cadouri va avea loc la centrul comercial VIVO, începând cu data de 21 decembrie, de la ora 10.00 până la ora închiderii centrului.

Prima scrisoare care deschide campania DGASPC vine din partea lui Vildan, beneficiară a Centrului de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi „Sfântul Luca” din Negru Vodă. Ea are 30 de ani, iar anul acesta, a venit rândul ei să fie intermediar în relaţia cu Moş Crăciun şi să pună pe hârtie dorinţele tuturor.

Pentru ea nu a cerut decât să îşi cunoască mama care a abandonat-o la naştere. În ceea ce îi priveşte pe colegii ei, printre dorinţele tuturor se numără un aparat foto sau telefon mobil pentru „selfie-uri magice”, pulovere şi geci pentru doamne şi domni, treninguri, produse de igienă personală şi poşete, rochii viu colorate, vopsea pentru păr, bijuterii şi parfumuri. Cea de-a doua scrisoare pe care au expediat-o în Laponia, la Moş Crăciun, vine de la rezidenţii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă „Armonia”, din Negru Vodă. Beneficiarii acestui centru au nevoie de hăinuţe şi încălţăminte, dar şi materiale ajutătoare pentru activităţi creative, instrumente muzicale, boxă cu microfon, trusă traforaj. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3305 secunde