Moş Crăciun-scafandru soseşte în portul militar Constanţa

106
Moş Crăciun-scafandru soseşte în portul militar Constanţa - xmoscraciun-1640008039.jpg

Articole de la același autor

Moș Crăciun – Scafandru sosește marți, 21 decembrie, din largul mării, în portul militar Constanța, unde va fi întâmpinat de copiii din localitățile constănțene Ciobanu și Nazarcea, precum și de copiii personalului din structurile Centrului de Scafandri.

Moșul va fi așteptat cu colinde interpretate de corul elevilor de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” și de corul pastoral „Sfântul Vasile”, care vor fi acompaniate de Muzica Militară a Forțelor Navale.

Evenimentul este organizat de scafandrii militari, în colaborare cu Liga Maiștrilor Militari și cu sprijinul unor sponsori, și face parte proiectul Centrului 39 Scafandri intitulat „Moș Crăciun - scafandru în mijlocul comunităților dobrogene”. În perioada 16-17 decembrie 2021, Mos Crăciun – scafandru a fost la copiii de la grădinița din comuna constănțeană Ciobanu și la elevii de la Școala Generală din Nazarcea, județul Constanța, însoțit de un grup de colindători de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale și de reprezentanții Muzicii Militare a Forțelor Navale. Darurile moșului pentru cei mici au fost asigurate de personalul din structurile Centrului de Scafandri, împreună cu Liga Maiștrilor Militari de Marină și cu mai mulți colaboratori inimoși, iar acțiunea a fost coordonată de către comandorul Marian Tănase, comandantul Divizionului 175 Nave Scafandri de Luptă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6301 secunde