Muncitorii români, căutați în Europa

285
Muncitorii români, căutați în Europa - locuridemunca1-1525275088.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures, un număr de 1.212 locuri de muncă vacante, majoritatea în Germania, unde se caută manipulanți de bagaje, lăcătuși, electricieni, sudori, instalatori, șoferi de camion, bucătari. Ofertele nu mai sunt la fel de generoase în Olanda, unde angajatorii sunt în căutare de sortatori și împachetatori bulbi de flori, culegători de ciuperci, operator mașini, culegători căpșuni, de ardei sau culegători și sortatori de flori. 
În Polonia, în schimb, este nevoie de dulgheri de cofrare, zidari ori specialiști în relația cu clienții, în timp ce în Cehia sunt valabile, pentru cei interesați, posturi de forjori sau instalatori, consultanți în microbiologie, în Norvegia. Mai departe, Spania se află în deficit la capitolul locuri de muncă, mai exact la muncitori care să își desfășoare activitatea în fermele de porci.


Ca și până acum, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7925 secunde