Video NE PROSTESC PE FAȚĂ! Șprot vândut drept hamsie, la Constanța! OPC descinde în zona industrială. Unul din furnizori a încercat să fugă cu o dubă plină de pește - VIDEO

4759
1

Articole de la același autor

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța desfășoară, la această oră, un control la depozitele de pește din zona industrială a Constanței. Conform primelor informații, oamenii legii ar fi găsit pește șprot comercializat sub denumirea de hamsie.




UPDATE - Potrivit comisarului șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, unul din furnizorii de pește ar fi încercat să fugă cu o cantitate mare de pește, ascunsă într-o mașină, în timp ce angajații săi îi țineau de vorbă pe comisari, într-un birou. "În momentul începerii controlului, acesta a încercat să țină de vorbă, atât pe comisari, cât și pe mine, încărcând jumătate cel puțin din cantitatea de calcan și alte soiuri de pește într-o dubă, cu care a fugit. Eu m-am lansat în urmărirea acestei dube și pe care am prins-o și am adus-o înapoi. Am solicitat participarea Serviciului de Investigarea a Fraudelor și se pare că furnizorul mai are trei dosare de evaziune fiscală", a explicat Horia Constantinescu.
UPDATE. Comisarii OPC au găsit și pește expirat de câteva zile

O mare parte din peștele găsit de comisarii Protecției Consumatorilor la societatea comercială Gab Destiny este expirat de câteva zile.


Administratorul, Aurel Oțelea, riscă și o amendă de 30.000 de lei pentru obstrucționarea controlului. De asemenea, conducerea OPC va propune închiderea punctului de comericalizare.



Comentează știrea

!
29 iunie 2017
?

care-i diferenta dintre sprot si hamsie?

Pagina a fost generata in 1.0517 secunde