Ne topim la 33 de grade Celsius. Cod galben de caniculă, la Constanța

309
Ne topim la 33  de grade Celsius.  Cod galben  de caniculă,  la Constanța - vremecanicula-1470074933.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie deosebit de caldă, pe litoral. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de caniculă și pentru astăzi, în zona de sud-est a țării, inclusiv pentru județul Constanța.

Potrivit meteorologilor, vremea este caniculară în Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei, unde se vor mai înregistra temperaturi maxime în jurul a 35 de grade și, izolat 37 de grade. Indi-cele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar disconfortul termic se va menține accentuat. În restul zonei extracarpatice, doar izolat indicele temperatură-umezeală va mai atinge pragul critic de 80 de unități.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul doar adie ușor, dinspre est. Maxima termică va atinge 33 de grade Celsius. La noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 22 de grade. Mâine, se va mai răcori puțin și este posibil să plouă puțin. Aversele vor fi însoțite de furtuni cu fulgere în formare după-amiază. Vântul se va mai înteți și valorile termice se vor încadra între 22 și 31 de grade.

Joi va fi și mai bine, căci temperaturile vor mai scădea, până pe la 29 de grade ziua și 20 de grade noaptea, dar de vineri va fi din nou arșiță și se vor înregistra frecvent 31-32 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9729 secunde