Niciodată singur. Sărbători de neuitat, pentru 1.000 de bătrâni singuri

101
Niciodată singur. Sărbători de neuitat, pentru 1.000 de bătrâni singuri - niciodatasingur-1483021077.jpg

Articole de la același autor

Și în acest an, Asociația Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor a oferit, cu ajutorul sponsorilor, donatorilor, al voluntarilor și al partenerilor sărbători fericite pentru vârstnicii singuri. Nu mai puțin de 1.000 de vârstnici singuri, izolați sau cu o situație materială precară din București, Constanța, Brăila, Pitești și Ploiești s-au bucurat de cadouri, tichete sociale și pachete de alimente, dar și de momente speciale, mese festive și vizite ale voluntarilor care le-au readus speranța și atmosfera de sărbătoare în case sau în căminele de bătrâni.


"Deși am avut o pată neagră pe inimă, ați reușit să mi-o înroșiți în câteva clipe. A fost cel mai frumos moment din viața mea", a spus Alexandrina Varvara la finalul vizitei cetei de colindători Niciodată Singur.


De altfel, mai mulți beneficiari din București s-au bucurat de daruri și vizite de sărbătoare din partea voluntarilor chiar la ei acasă. Nici bătrânii din căminele din capitală nu au fost uitați: 330 dintre aceștia au primit daruri de la Moș Crăciun și au participat la ateliere interactive specifice sărbătorilor. La acțiunile din cămine au contribuit și voluntarii Oracle România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2231 secunde