Ninsori, ger și viscol de 8 Martie, la Constanța

1566
Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de vreme rece și ninsori în perioada următoare. Informarea meteorologică vizează intensificări ale vântului, ninsori viscolite și răcire accentuată. Avertizarea este valabilă de ieri, ora 10,00, până astăzi, ora 18,00.
În intervalul menționat ninsorile vor cuprinde treptat toată țara și vor fi mai consistente în Carpații Meridionali, Carpații de Curbură și izolat în regiunile sudice. Vântul va prezenta intensificări temporare, viscolind ninsoarea îndeosebi la munte, unde vitezele la rafală vor depăși 100-120 km/oră, dar și în estul și sud-estul țării, unde se vor atinge 60-70 km/oră.
În prima parte a săptămânii care urmează vremea se va răci accentuat, devenind geroasă în cursul nopților și al dimineților în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în zonele deluroase din celelalte regiuni.
Astăzi, 7 martie, la Constanța sunt prognozate temperaturi între -3 și 3 grade Celsius, cu intervale însorite. Mâine, 8 martie, va fi ceva mai frig, iar mercurul termometrelor nu va urca decât până la 1 grad Celsius. Miercuri soarele nu se va mai arăta și există șanse de precipitații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.162 secunde