NINSORI ȘI VISCOL DE LUNI SEARĂ, LA CONSTANȚA! "Vom avea două zile cu episoade de vreme severă!"

48689
2
NINSORI ȘI VISCOL DE LUNI SEARĂ, LA CONSTANȚA!

Articole de la același autor

Chiar dacă vremea rea s-a mai domolit și temperaturile au urcat simțitor, la Constanța, iarna nu se lasă dusă încă. Meteorologii estimează că la începutul săptămânii viitoare vom mai avea parte de un episod cu viscol, însă este puțin probabil să aibă amploarea celor două anterioare de la debutul anului, cu cod roșu și cu cod portocaliu.






"Clar vine viscol de luni seară. Vor fi ninsori și vom avea între 15 - 25 de centimetri de zăpadă, cu vânt puternic, dar nu e de speriat, nu va fi atât de rău ca ultimele două viscole. Este bine totuși ca lumea să fie pregătită, vom avea două zile cu episoade de vreme severă. Însă temperaturile vor fi destul de ridicate și vor fi precipitații mixte, cu ploaie. 


Deocamdată nu s-a dat nicio avertizare, în funcție de amploarea viscolului va fi dat cu siguranță un cod, dar nu știm deocamdată ce culoare va fi. Datele vor fi actualizate în cursul dimineții de luni, 16 ianuarie", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, Marius Coțofan


Comentează știrea

Cucubau
13 ianuarie 2017
Man

Avertizare de prostie. Iarna ninge. Ok? Obisnuieste-te!

Nesimtire
14 ianuarie 2017
Zapada

Poate curatati orasul asta cum trebuie Domnule Fagadau !!! bataie de joc...nu s a ocupat nimeni sa scape de zapada,ati dat la inceput putin si la revedere,SA VA FIE RUSINE!!!!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Social : COD GALBEN DE GER în toată țara
Duminică, 08 Ianuarie 2017
Stire din Social : COD GALBEN DE GER. ATENȚIONARE ANM
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Social : VREMEA astăzi la CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.4391 secunde