Noi lucrări de modernizare a tramei stradale în zonele rezidențiale din Constanţa

253
Noi lucrări de modernizare a tramei stradale în zonele rezidențiale din Constanţa - lucrari-1627372949.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe străzile din cartierul Abator. Conform graficului de lucru, în această săptămână se va decoperta carosabilul pe străzile Dunării și Frigului. Pe strada Caraiman, se vor executa lucrări de asfaltare pe tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul 1 Mai.

În zona Dacia, se asfaltează carosabilul pe aleile Cameliei și Pictor Nicolae Tonitza. De asemenea, terenul delimitat de aleile Cameliei și Magnoliei este reamenajat pentru a fi construite noi locuri de parcare.

În cartierele Palazu Mare și Baba Novac continuă programul de investiții în infrastructura rutieră. Pe străzile Tache Ionescu și Putna, se reamenajează suprafețele, în etapa premergătoare asfaltării.

În ceea ce privește infrastructura pietonală, pe bulevardul Mamaia continuă lucrările de modernizare a tronsonului delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun. Se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată.

O nouă parcare va fi construită pe aleea Berzei, în zona blocului IV20. Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru consolidarea terenului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6035 secunde