Noi măsuri de combatere a infectării cu COVID-19 au fost luate la Constanța

892
Noi măsuri de combatere a infectării cu COVID-19 au fost luate la Constanța - 3465642-1585839811.jpg

Articole de la același autor



Astăzi a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru continuarea măsurilor specifice combaterii infectării și răspândirii SARS-CoV-2 în municipiul Constanța.


Având în vedere evoluția epidemiologică a cazurilor de infectare cu noul coronavirus s-au luat hotărârile ca alocarea de fonduri din bugetul local al municipiului Constanța Direcției Generale de Asistență Socială pentru asigurarea pachetelor cu alimente de bază persoanelor vulnerabile care nu au venit, indiferent de vârstă; și persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani fără susținători sau altă formă de ajutor, ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau cel mult egale cu suma de 1610 lei.


De asemenea, s-a hotărât alocarea de fonduri din bugetul local al municipiului Constanța Direcției Generale de Asistență Socială pentru achiziționarea a 3 containere tip locuibil, complet echipate, necesare izolării beneficiarilor Căminului pentru persoane vârstnice, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus SARS -CoV-2, în eventualitatea testării pozitive.


Furnizarea acestor pachete depinde de factori precum starea de urgență, disponibilitatea comercială a produselor, timpii și procedurile legale de achiziție.


În urmă cu două săptămâni, mai multe echipe din cadrul primăriei municipiului Constanța au început identificarea telefonică a persoanelor care au nevoie de ajutor. 


De asemenea, este pusă la dispoziția tuturor constănțenilor care ne solicită sprijinul numărul de telefon 0737.55.22.70, număr la care putem fi apelați non-stop.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2519 secunde