Noi măsuri pentru prevenirea infectării cu coronavirus. Controale în toate școlile din Constanța

205
Noi măsuri pentru prevenirea infectării cu coronavirus. Controale în toate școlile din Constanța - noimasuripentruprevenirea-1583356717.jpg

Articole de la același autor

Toate unitățile de învățământ din municipiul Constanța sunt verificate, în această perioadă, dacă sunt respectate regulile pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.


Echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale desfășoară acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Inspectorii distribuie în fiecare instituție și pliante informative. Peste 70 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum.


De asemenea, autoritățile locale continuă măsurile de prevenție. După ce au fost montate dispensere cu soluții de dezinfectare în toate autobuzele CT Bus și lămpi bactericide la Căminul pentru Persoane Vârstnice, în cursul zilei de ieri, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială au început montarea dispenserelor și în toate cluburile pentru seniori.
În plus, dispensere cu substanțe antibacteriene au fost montate și în sediul DGAS și în Serviciul de Asistență Medicală Comunitară situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei".


"Vă rugăm să le folosiți cu încredere! Facem un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.


XXX
În cursul zilei de ieri au fost confirmate alte două noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în România, Covid 19. Este vorba despre un băiat de 16 ani din Timișoara și un bărbat de 71 de ani din Suceava. În prezent, la Constanța, nu este înregistrată nicio persoană infectată cu virusul Covid 19.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5758 secunde