Noi moduri de organizare a unei petreceri pentru copii în Constanța

634
Știm cu toții cât de greu este să găsești un loc pentru a organiza o petrecere pentru copii în Constanța, mai ales dacă a trecut de vârsta locurilor clasice de joacă. 


Ce îți recomandăm noi astăzi este ceva diferit, se numește joc real de evadare și este unul din cele mai noi trenduri în oraganizări petreceri copii în Constanța.


Jocurile reale de evadare au câștigat prima dată popularitate în Japonia, apoi în Statele Unite și, de ceva timp, au ajuns și în România.


Nimeni nu vrea să aibă o petrecere unde copiii să se plictisească. Camerele de evadare au crescut foarte repede în populariate în rândul petrecerilor destinate copiilor. Sigur multe persoane din grupul dvs. sau al copilului încă nu au auzit de așa ceva, fiind ceva nou în Constanța, dar cu siguranță își vor dori să încerce.


Ce se întâmplă de fapt?


Copiii vor intra într-o cameră și vor avea 60 de minute la dispoziție (pentru fiecare scenariu) pentru a evada. Aceste 60 de minute sunt petrecute într-o cameră plină de indicii și situații în care copiii vor fi nevoiți să lucreze în echipă, să își pună mintea la contribuție și să rezolve diferite puzzle-uri. 
Câți copii pot participa la o astfel de petrecere? Ca și număr de participanți, în cazul unei petreceri de copii, organizatorii recomandă un număr maxim de 18-20 de copii, numărul minim fiind discutabil în funcție de vârstă.


Dar dacă se blochează și nu știu să meargă mai departe? 
Nicio problemă, game-masterul, persoana responsabilă de joc îi supraveghează din recepție (în interior fiind camere de luat vederi) și, la nevoie, îi ajută oferindu-le indicii prin intermediul stațiilor emisie-recepție.




Sigur, scenariile nu sunt foarte ușoare (The Escapers vă pune la dispoziție 2 camere: Da Vinci’s Room și Hitler’s Bunker), dar nu trebuie să vă faceți griji că nu vor reuși să evadeze la timp, rata de succes fiind foarte mare, chiar și în rândul copiilor. 


Acest mod unic de petreceri pentru copii oferă un nou tip de divertisment, unde nu există niciodată un moment plictisitor al petrecerii. Este o activitate plină de acțiune, care va surprinde placut atât copiii, cât și părinții ce se vor bucura de reușita copiilor.


Costuri
Tariful, în cazul unei petreceri de copii, se percepe de copil per intrare, invitații putând să aleagă varianta cu un singur joc (un singur scenariu) cu durată de o oră, sau pot participa la ambele scenarii (2h), opțional se poate solicita o oră extra pentru servitul mesei. Prețurile încep de la 35 de lei/copil.


Durata
Durata unei petreceri pentru copii pot dura între o oră și trei ore, în funcție de pachetul ales, cel mai ales pachet de către constănțeni fiind pachetul de trei ore.


Pentru ce vârstă este potrivită această activitate?
Pentru ca inițiatorii acestui proiect au observat o cerere mare pe segmentul de petreceri pentru copii, a fost concepută o variantă a scenariilor potrivită pentru copii începând cu vârsta de 8 ani.


Locația
Cele mai tari petreceri pentru copii din Constanța au loc pe str. Arhiepiscopiei nr. 19 (zona Peninsulară), între Moschee și Catredala Sf. Petru și Pavel.


V-am făcut curioși?! Pentru informații, vizionari sau rezervări petreceri copii în Constanța, intrați pe http://www.theescapers.ro/petreceri-copii-constanta sau sunați la 0734/060.007.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.765 secunde