Noi proteste la Bucureşti. Mii de persoane, împotriva restricţiilor pandemice

499
Noi proteste la Bucureşti. Mii de persoane, împotriva restricţiilor pandemice - poza-1618073895.jpg

Articole recomandate

Un nou protest în Piața Victoriei are loc sâmbătă seară în Capitală. Câteva sute oameni au mărșăluit prin centrul Capitalei și s-au oprit în fața sediului Executivului, apoi au pornit spre Palatul Cotroceni. Inițial, câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei - în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19. Unii dintre manifestanți au fost aduși din țară cu autocarele. S-au adunat în zona Obor, apoi au plecat spre Universitate. Potrivit informațiilor Digi24, sunt persoane venite din zona Moldovei, din Suceava și Botoșani, care au venit să-și manifeste nemulțumirea față de restricțiile impuse de autorități.


Copreşedintelele AUR, George Simion, a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii. La fel, senatoarea Diana Șoșoacă a putut fi zărită printre protestatari. Efective de jandarmi sunt prezente în Piața Victoriei și au fost în toate cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat.


În jurul orei 19:00 o parte dintre protestatarii din Piața Victoriei au plecat către Palatul Cotroceni, coloana de manifestanți fiind însoțită, de asemenea, de jandarmi. În total, la protestele de sâmbătă au fost în jur de 1.000 de persoane. Organizatorul acestei manifestații a cerut aprobare pentru demonstrații la Universitate, în Piața Victoriei, la Obor și Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6817 secunde