O bucată de gheaţă ar fi spart parbrizul unei maşini care circula pe podul peste Dunăre

271
O bucată de gheaţă ar fi spart parbrizul unei maşini care circula pe podul peste Dunăre - image20230712637025241podulbrail-1700390125.jpg
O bucată de gheaţă care ar fi căzut de pe o macara care se află pe podul nou peste Dunăre ar fi spart parbrizul unei maşini care circula în zonă, au transmis duminică reprezentanţii CNAIR, care au precizat că acesta este unul dintre motivele pentru care insistă să fie demontate cât mai repede utilajele respective.


"A existat o sesizare în mediul online cu privire la o bucată de gheaţă care ar fi spart parbrizul unui autoturism în timp ce rula pe podul nou de la Brăila. Colegii noştri spun, însă, că bucata de gheaţă, dacă a căzut, a căzut de pe macara, nu de pe toroane. Acesta este şi unul din motivele pentru care insistăm ca Webuild să îşi respecte obligaţiile şi să demonteze macaralele de pe pod", au informat reprezentaţii CNAIR.


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, pe 1 noiembrie, că pe podul suspendat peste Dunăre ar trebui să se circule 24 de ore din 24, nu cu restricţii pe timpul nopţii cerute de constructor pentru a da jos macaralele, deoarece a constatat că nu se lucrează la demontarea utilajelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde