O mamă și-a lăsat copiii singuri în casă, fără hrană, 9 zile, pentru a pleca în vacanță cu iubitul. Unul a murit, altul e în stare gravă. DECLARAȚIA FEMEII E ȘOCANTĂ!

6911

Articole recomandate

Vladislava Podchapko, o femeie de 20 de ani din Ucraina, și-a lăsat copiii de un an, respectiv doi ani, singuri în casă fără hrană și a plecat într-o excursie de 9 zile cu iubitul ei. Vecinii au mărturisit șocați că au auzit țipete și plânsete în toată perioada și au bătut în repetetate rânduri la ușă încuiată, dar nimeni nu le-a deschis. 


După șase zile în care nu a mâncat nimic, băiețelul a murit de foame, iar sora lui a stat trei zile în apartament cu cadavrul, până când a ajuns mama lor din excursie.

Fetița este în stare critică, iar medicii fac eforturi să o țină în viață. Explicația femeii este absolut șocantă. Ea le-a spus polițiștilor că "Nu știam că și copiii pot muri".

Ea a fost arestată și riscă până la 8 ani de închisoare pentru neglijență. Soarta fetiței este incertă. Dacă își va reveni, ea va fi dusă cel mai probabil într-un orfelinat, scrie The Sun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0354 secunde