O MAMĂ STRIGĂ CU DISPERARE DUPĂ AJUTOR. FETIȚA I-A FOST RĂPITĂ

3194
2
O MAMĂ STRIGĂ CU DISPERARE DUPĂ AJUTOR. FETIȚA I-A FOST RĂPITĂ - 15683209102077078075596761357204-1497087916.jpg

Articole recomandate

O româncă trăiește o adevărată dramă. Femeia, care este stabilită în Egipt, nu și-a mai văzut fetița în vârstă de 5 ani de aproape un an, după ce soțul ei i-ar fi răpit-o. Asta pentru că bărbatul, cetățean egiptean, le bătea pe amândouă, iar românca a decis să-l părăsească, potrivit Romania TV.


Femeia în vârstă de 37 de ani din Aiud, județul Alba, trăiește o adevărată tragedie. Anamaria Marossy locuiește în Egipt și nu mai știe nimic, de aproape un an, de fetița ei în vârstă de 5 ani. Fatima Awadalla a fost răpită de tatăl ei egiptean în iunie 2016 și nu mai este lăsată să își vadă propria mamă.


Românca s-a căsătorit cu cetățeanul egiptean Yasser Abdel Maguid Awadalla în 2010, căsătorie care a avut loc în incinta Ambasadei României de la Roma. În urmă cu doi ani, cei trei au plecat în Egipt pentru o scurtă vacanță.


Potrivit adevarul.ro, acolo, excursia s-a transformat în ședere definitive, iar viața româncei într-un coșmar. Din soțul iubitor și tatăl grijuliu, acestal ar fi devenit un monstru. Copila și soția ar fi fost fost obligate să suporte numeroase violențe fizice și verbale. Nemaiputând îndura bătăile și umilințele, Anamaria a decis să își ia fetița și să părăsească țara piramidelor. Anticipând mișcarea soției, tatăl și-a luat prin forță fetița la sfârșitul lunii iunie 2016, i-ar fi furat telefonul și documentele soției, a dat-o afară din casă și s-a făcut nevăzut.


Românca a făcut nenumărate plângeri către autoritățile egiptene, dar până acum nu s-a rezolvat nimic. Din iunie 2016 și până astăzi, Anamaria locuiește într-un apartament, fără a ști ceva de copilul ei. Deși nu muncește, femeia nu vrea să părăsească Egiptul până nu va reuși să își recupereze copilul.


sursa foto: libertatea.ro






Comentează știrea

Dan
10 iunie 2017
Motiv.

De ce o batea oare? Poate stie cineva!

Viorica
10 iunie 2017
manipulare din partea ziarului

Tatal e la fel de indreptatit sa isi aiba copilul, de care lucru nici nu se sufla in articol. Pacat ca nu au patit-o asa alte cutre de muieri care isi folosesc copiii ca mijloace pentru a obtine bani de la barbati, ca (presupunand ca e adevarat si nu doar exagerare) doar o batea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5059 secunde