Campania "Mărțișoare pentru copiii nevoiași" s-a încheiat

O mașină de spălat și un frigider pentru o familie cu șapte copii din Cobadin

417
Campania "Mărțișoare pentru copiii nevoiași" s-a încheiat. Ultima activitate a avut loc pe data de 28 februarie, la sediul Casei de Cultură Constanța. În urma campaniei au fost colectați 2.324 de lei. Suma a fost folosită pentru a cumpăra unei familii cu șapte copii din Cobadin un frigider și o mașină de spălat.
"Am avut emoții foarte mari pe tot parcursul campaniei, gândindu-mă că nu se vor aduna banii necesari pentru a achiziționa bunurile solicitate, fiindcă este foarte dificil să cumulezi o sumă atât de mare valorificând mărțișoare, cu 2 lei bucata. Grație efortului comun al părților implicate, voluntari World Vision și angajați ai instituțiilor partenere, campania s-a încheiat cu succesul scontat și pe data de 3 martie, am bătut la ușa familiei Apăvăloaie, cu cel mai așteptat mărțișor din lume", a declarat Isabela Ștefan-Iorga, coordonatorul campaniei.
Bunurile primite în dar au sosit la momentul oportun. Mașina de spălat veche se stricase de trei luni de zile și mămica era nevoită să spele haine pentru șapte persoane, la mână. De altfel, mașina de spălat fusese luată de la fier vechi și recondiționată, atât cât s-a putut. Frigiderul familiei avea și el vreo 20 de ani și nu mai îngheța deloc, astfel încât, pe timp de vară, alimentele se alterau și trebuia aruncate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6887 secunde