O nouă linie RATC. Unde vor circula autobuzele 5B

502
O nouă linie RATC. Unde vor circula autobuzele 5B - ratc-1441037081.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța introduce o nouă linie de transport în municipiul Constanța. Este vorba despre linia 5B, care va circula de la Gară până în partea de sud a cartierului KM 5.

"Având în vedere solicitările locuitorilor din zona respectivă, am decis introducerea liniei 5B, cu șapte stații în puncte importante ale cartierului", a explicat directorul general al RATC, Ovidiu Cristian Tănase.

Autobuzele de pe linia 5B vor circula de la Gară, pe strada Theodor Burada, pe bulevardul 1 Mai, Șoseaua Mangaliei, strada Hatman Arbore, strada Tractorului, strada Fântânele, strada Mușcatelor și înapoi, pe strada Hatman Arbore, pe Șoseaua Mangaliei, până la sensul giratoriu de la ieșirea spre Cumpăna, unde întoarce spre bulevardul 1 Mai, strada Theodor Burada și până la Gară.

În zilele săptămânii, primul autobuz pleacă de la cap de linie la ora 5,15, iar ultimul la ora 23,00, iar sâmbăta și duminica, la ora 5,45, respectiv la ora 23,00. Frecvența autobuzelor va fi de zece minute între orele 7,00 și 9,00 și 13 minute în rest.

Prima stație va fi pe Șoseaua Mangaliei, la nr. 122, pe sensul spre cartier, a doua stație, pe strada Hatman Arbore, la nr. 6, va fi facultativă, a treia stație este pe strada Hatman Arbore, la complex, a patra stație se numește "Meșterul Manole", tot pe strada Hatman Arbore, la nr. 48, a cincea stație este pe strada Tractorului, la nr. 34, apoi pe strada Fântânele nr. 1 și pe strada Mușcatelor, la nr. 25.

"Abonamentele pe linia 5 - 40 sunt valabile și pe linia 5B și invers. Traseul poate suferi modificări funcție de solicitări și de observațiile din teren", a mai spus directorul RATC Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5404 secunde