O nouă stradă din cartierul Compozitorilor a intrat în lucrări de asfaltare

158
O nouă stradă din cartierul Compozitorilor a intrat în lucrări de asfaltare - onouastrada-1597083054.jpg
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zonele rezidențiale prin implementarea programului de investiții în infrastructura rutieră.

În cartierul Compozitorilor, echipele administratorului drumului public au demarat, săptămâna aceasta, lucrările de consolidare a tramei stradale pe aleea Colindelor. Terenul este excavat, în etapa premergătoare asfaltării. În paralel, pe strada Sabin Drăgoi continuă intervențiile asupra zonei carosabile. Se toarnă mai multe straturi de piatră, infrastructura terenului fiind pregătită pentru asfaltare.

"Se va executa prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare. În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe aleea Iosif Sava", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3229 secunde