O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiul Constanța

451
O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiul Constanța - xonouatrecere-1670327582.jpeg
Echipele Confort Urban vor demara mâine lucrările de amenajare a unei treceri de pietoni prevazute cu scuar median pe bulevardul Aurel Vlaicu, înainte de sensul giratoriu cu DN3C (varianta Ovidiu).


Se va construi un scuar median cu ajutorul unor borduri care vor delimita și proteja suprafața pietonală. În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.


Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului.


Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!Pagina a fost generata in 0.2106 secunde