O parte din centrul Constanţei, fără curent electric

156
O parte din centrul Constanţei, fără curent electric - curent-1619544979.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Albăstrelelor, blocurile C2, F şi F1, de pe strada Stânjeneilor, blocurile C1 şi C3, de pe strada Ştefan cel Mare, strada Cuza Vodă, bulevardul Ferdinand, blocul R4, de pe strada Buciumului, strada Gheorghe Popa, strada Vasile Cârlova, strada Peneş Curcanul, strada Sirenei şi strada Costache Stamate. De asemenea, între orele 11.00 şi 19.00, sunt anunţate întreruperi pe aleea Itaca nr. 2, 2A şi 2B, pe aleea Argos nr. 2, loturile 1, 2, 4 şi 6, şi pe aleea Lamia.

În restul judeţului, se va lucra între orele 8.30 şi 16.30, se lucrează în localitatea Esechioi, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Sinoe şi în localitatea Istria. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7276 secunde