O parte din municipiul Medgidia, fără curent electric

187
O parte din municipiul Medgidia, fără curent electric - curent-1605211706.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza, astăzi, pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 10.00 şi 12.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 23, iar, între orele 8.30 şi 16.30, cei din municipiul Medgidia, de pe străzile Mihai Viteazu, Ciocârliei, Zorilor şi Fântânele.

De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se anunţă întreruperi în localitatea Rasova, pe străzile Dunării şi Mihai Eminescu, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Narciselor, Plopilor, Crinului şi General Dumitrescu, şi în localitatea Canlia. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2902 secunde