Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Iohannis

303
Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Iohannis - liaolgutavasilescupozabunacugura-1547120579.jpg

Articole recomandate

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat, după ce președintele Iohannis a motivat respingerea sa la Transporturi și Dezvoltare pe motiv că nu are expertiză, că nu există niciun motiv de nelegalitate sau incompatibilitate și că probabil se va ajunge din nou cu o sesizare la CCR.


"Nu există niciun motiv de nelegalitate sau de incompatibilitate. Să nu uităm că am fost ministru, sunt deputat ales în Parlamentul României și s-ar fi constatat până acum dacă ar fi fost o stare de nelegalitate sau de incompatibilitate. Sunt cetățean român cu domiciliul în România, așa cum cere legea, de asemenea nu am niciun fel de condamnare penală, după cum se știe. El acum cere o dovadă a acestor lucruri, nu înțeleg ce dovadă. (...) Au mai fost șase miniștri numiți acum câteva zile de către președintele Klaus Iohannis pentru care nu a cerut un fel de confirmare suplimentară. Dacă dorește domnul Iohannis atât de mult, o să îi trimit o copie după cartea mea de identitate", a declarat Lia Olguța Vasilescu, joi, la un post TV.

Fostul ministru al Muncii îl acuză pe președinte că a intrat deja în campanie electorală, notează mediafax.ro.

"Nu am niciun fel de altă calitate, în afară de cea de deputat. După cum știți, calitatea de mebru al Guvernuui este compatibilă cu cea de senator sau deputat (...) Dumnealui a spus foarte clar atunci când a ieșit să spună că ne respinge pe mine și pe domnul Mircea Drăghici. Dânsul candidează la funcție de președinte anul acesta și vedem că orice demers pe care îl face președintele în aceaată perioadă cât a mai rămas până la alegerile prezidențiale, toate activitățile lui trebuie să le vedem din această perspectivă. Există un blocaj instituțional la această oră. Aceasta este situația în care ne-a adus domnul președinte Iohannis", a mai spus Olguța Vasilescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0748 secunde