Operațiunile internaționale de transport rutier, declarate în 30 de zile de la efectuarea primei rute externe

268
Persoanele juridice au obligația să declare operațiunile de transport rutier internațional în termen de 30 de zile de la efectuarea primei rute externe. Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanța, persoanele juridice trebuie să facă această declarație în vederea stabilirii impozitului datorat pe anul în curs, pentru fiecare autovehicul sau combinație de autovehicul cu masa totală autorizată legală sau mai mare de 12 tone.
Potrivit art. 2 din H.G. nr. 965/2009, declarațiile pe propria răspundere, pentru fiecare vehicul în parte, vor fi depuse de întreprinderile și operatorii de transport rutier, așa cum sunt definiți de O.U.G. nr. 109/2005, cu modificările și completările ulterioare, la ghișeele Serviciului Persoane Juridice din strada Sulmona nr. 22, în 30 de zile de la efectuarea primei operațiuni de transport rutier internațional.
Programul cu publicul al Serviciului Persoane Juridice din cadrul SPITVBL este luni, marți, miercuri și vineri de la ora 8,30 la ora 16,30 și joi de la ora 8,30 la ora 18,30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1837 secunde