Operatorii din comunicații, excluși din etapa a doua de vaccinare

162
Operatorii din comunicații, excluși din etapa a doua de vaccinare - 1-1610457816.jpg

Articole recomandate

Pentru etapa a doua de imunizare, statul se pregăteşte să vaccineze şi persoanele care deservesc activități esențiale pentru buna funcționare a infrastructurii critice. Este şi cazul operatorilor din comunicaţii, numai că aici au restrâns categoria doar la angajaţii STS, ai Radioului şi ai Televiziunii, informează Digi24.


"S-a plecat de la faptul că toate persoanele vor avea acces la vaccinare. Este doar o etapizare care este impusă de un ritm și de un calendar de livrare a dozelor de vaccin.


Așa cum am început cu personalul medical, în următoarea etapă este important să protejăm persoanele la risc să dezvolte forme grave de îmbolnăvire", a declarat pentru Digi24 Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid în România. În etapa a doua a campaniei de vaccinare, care începe pe 15 ianuarie, statul se pregătește să imunizeze în fața COVID-19 și persoanele care desfășoară activități esențiale pentru bună funcționare a infrastructurilor critice. Aici intră și angajații din telecomunicații. Problema este că statul a restrâns vaccinarea la angajații Serviciului de Telecomunicații Speciale, ai Radioului Public și ai Televiziunii Naționale. Prin urmare, zecile de mii de angajați ai companiilor din domeniu, de care depinde întreținerea infrastructurii de telecomunicații nu se regăsesc pe listă și trebuie să aștepte până în aprilie pentru a se putea programa pentru vaccinare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7762 secunde