Operatorii economici care prestează activități comerciale, obligaţi să îşi vizeze autorizația de funcționare

86
Operatorii economici care prestează activități comerciale, obligaţi să îşi vizeze autorizația de funcționare - activitati-1679058927.jpg
Primăria Constanţa anunţă că până la data de 31 martie, operatorii economici care prestează activități comerciale și de prestări servicii trebuie să își vizeze autorizația de funcționare/avizul program de funcționare. Menţionăm că operatorii economici își pot desfășura activitatea până la sfârşitul lunii în curs în baza actelor administrative emise în anul precedent. „Nevizarea în termen generează perceperea de majorări de întârziere, conform legislației în vigoare. Desfășurarea activității comerciale fără nevizarea autorizației și avizului program de funcționare în termenul legal se sancționează cu amendă de la 1.500 lei până la 2.500 lei și măsura vizării autorizației și avizului program de funcționare în conformitate cu prevederile HCL nr.427/2017”, au precizat reprezentanţii municipalităţii.

Cererile se depun la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Al. Lăpuşneanu nr.116 C, (incinta City Park Mall - etajul I, aripa nouă). 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3789 secunde