Orașul Ovidiu, fără curent electric

681
2
Orașul Ovidiu, fără curent electric - lightbulb-1333058835.jpg

Articole de la același autor

O mare parte a locuitorilor orașului Ovidiu nu va beneficia, astăzi, de curent electric, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea, Zona MTJT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.
Astfel, între orele 8.30 și 17.30, vor fi întreruperi pe străzile Nicolae Iorga, Revoluției, Tineretului, Viorelelor, Casta-nilor, Cișmelei, Luminișului, Portului, Salcâmilor, Stejarului, Viilor, Florilor, Insulei, Șoseaua Națională (de la intrarea în Constanța până la Casa de Cultură, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă), strada Primăriei, blocurile ANL, Școala nr.2, Grădinița "Licurici", străzile Pescarilor, Frunzelor, Albinelor, Căminului, Primăverii, zona Ovidiu Sud - străzile A, B, C, D, E, străzile 1, 2, 3, 4, 5, 6, Fundătura Geamiei, Izvorului, Macului, Ciocârliei, Teiului, Poporului, Arțarului și Fabrica de Asfalt.
De asemenea, între orele 8.00 și 16.00, vor fi afectați consumatorii din Cernavodă - cartierul Vinalcool, cartierul nou Lotizări, cartierul Victoriei și zona "Sere", dar și cei din localitățile Moșneni, Dulcești și Puțurile RAJA Pecineaga, iar între orele 8.30 și 16.00, vor fi întreruperi în localitatea Mihai Viteazu și Neg Project Eoliene.

Comentează știrea

Ninela
30 martie 2012
Dar despre intreruperi neprogramate?

Buna Ziua! De ce se intrerupe curentul electric aproape zilnic in zona str. Unirii - Delfinariu? Nu apare nimic in nici un ziar local, nu sunt intreruperi programate. Ne e frica sa nu se arda electrocasnicele! De cand ENEL-ul a fost preluat de italieni, am ajuns bataia lor de joc. E mai rau ca la tara! La vara, cu consumul sporit din Mamaia, o sa fie si mai rau (asa a fost verile trecute). Va multumesc anticipat!

ovidiu
30 martie 2012
lumina

andreea ! ai fost informata gresit.astazi ,am avut energie electrica.sic!!!!!! de obicei ei nu anunta intreruperi.probabil ca a fost,o "alarma"falsa.sa vezi tu,draga andreea,cand,enel-ul,ne opreste iarna curentul,sa stai fara gaze,fara lumina..........te rog,fa ,un efort mintal,sa vezi,daca mai judeci,la minus 2o grade,afara. vai mama noastra! vorbesc f,f ,f serios.observ,ca am inaintat o,initiativa,pe blogul dvs.dar,rezultat............????????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7417 secunde