Ordonanță de Urgență: Tichete de masă pentru persoanele în vârstă de peste 75 de ani cu pensia până în 704 lei

335
Ordonanță de Urgență: Tichete de masă pentru persoanele în vârstă de peste 75 de ani cu pensia până în 704 lei - 1-1594917088.jpg

Articole recomandate

Guvernul urmează să adopte, joi, o Ordonanță de Urgență privind acordarea de tichete de masă caldă pentru persoanele în vârstă.


"Persoanele în vârstă de peste 75 de ani cu pensia până în 704 lei, pensia socială, urmează să beneficieze de acest tichet de masă pe suport electronic în valoare de 180 de lei pe lună", a spus ministrul Fondurilor Europene, Ioan Boloș, la începutul ședinței de Guvern.


El a explicat că 300.000 de persoane urmează să beneficieze de aceste tichete, arătând că finanțarea este din fonduri europene.


"Condiția este impusă prin Programul Operațional și Fondul european de susținere a persoanelor dezavantajate. Noi încercăm, prin negocierea cu Comisia, ca această măsură să continue și în perioada următoare de programare, iar dacă fondurile reușim să le negociem și să le suplimentăm vom propune împreună cu Ministerul Muncii (...) scăderea vârstei, astfel încât să avem în vedere cât mai mulți beneficiari", a adăugat ministrul Fondurilor Europene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8681 secunde