Organizatorii Transylvanian Barbeque Festival au anulat evenimentul. Află când a fost reprogramat

125
Organizatorii Transylvanian Barbeque Festival au anulat evenimentul. Află când a fost reprogramat - covasna-1588596246.jpg

Articole recomandate

Organizatorii Transylvanian Barbeque Festival au anulat evenimentul ce urma să se desfășoare luna aceasta în localitatea covăsneană Olteni și l-au reprogramat pentru luna mai a anului viitor, informează agerpres.ro.


"Din cauza stării de urgență actuale și a restricțiilor privind libertatea de mișcare individuală, ediția din acest an a Transylvanian BBQ Festival, programată inițial pentru 15-17 mai, va fi anulată. Comunicăm continuu cu arbitrii competiției și, tocmai din această cauză, data planificată festivalului de anul viitor a fost deja înscrisă în calendarul competiției Kansas City Barbeque Society (KCBS). Anul viitor, singura competiție oficială KCBS din țară va fi din nou găzduită de Castelul Mikó din Olteni, între 14-16 mai 2021", au precizat organizatorii pe pagina de Facebook VisitCovasna.


La începutul acestui an, autoritățile covăsnene prognozaseră, pe baza estimărilor specialiștilor, că 2020 va fi un an de succes în domeniul turismului, iar pentru atragerea turiștilor se bazau foarte mult și pe o serie de evenimente gastronomice consacrate, printre care și Festivalul BBQ de la Olteni, însă turismul a fost "doborât" de coronavirus.


"Anul acesta ne-am așteptat la cel mai mare număr de turiști în ultimii trei decenii, deoarece numărul celor care ne-au vizitat în lunile ianuarie și februarie a fost cu 30% mai mare decât în aceeași perioadă a anului precedent. În această situație de criză, provocată de epidemie, cei care lucrează în domeniul turismului au ajuns să fie zilnic puși în fața unor noi provocări, urmând să se ajungă la un blocaj complet. Cei mai afectați sunt cei din industria hotelieră, industria alimentației publice și organizatorii de evenimente. Situația a devenit dramatică de la un moment la altul, rezervările făcute în județ au scăzut practic la zero pentru lunile martie și aprilie", a declarat vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Covasna, Róbert Grüman.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6084 secunde