Până când pot fi depuse cererile pentru abonamentele gratuite RATC

377
Până când pot fi depuse cererile pentru abonamentele gratuite RATC - panacandpotfidepuse2-1542044890.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) anunță că data de 20 noiembrie este ultima zi în care constănțenii pot depune cererile pentru permisul de călătorie RATC, valabil pentru anul 2019. Este vorba despre pensionarii beneficiari ai H.C.L. nr. 302/29.09.2017, modificată prin H.C.L. nr. 286/31.07.2018.

Potrivit RATC, cererile împreună cu actele aferente se pot depune la următoarele locații: la toate punctele de vânzare ale regiei, la sediul RATC Constanța, de pe strada Industrială nr. 8, și la toate Cluburile Pensionarilor.

Pot beneficia de permise de călătorie RATC vârstnicii cu pensii până la 1.600 lei

(inclusiv). Pentru a intra în posesia acestora este nevoie de o cerere tip, B.I./C.I.- copie și original, cupon de pensie - copie.

Persoanele în vârstă de peste 60 de ani, care nu realizează venituri, trebuie să aducă o cerere tip și B.I./C.I., în copie și original, la fel ca și persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri.

Permisele de călătorie se vor primi la domiciliu, prin poștă.

Desigur, există și categorii de beneficiari, care nu sunt nevoiți să depună cerere, dar vor ridica permisul de călătorie. Aceștia sunt elevii și studenții orfani, care pot obține permisul de călătorie de la toate punctele de vânzare RATC, persoanele cu dizabilități (cu handicap grav și accentuat) și asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau asistenții acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat, precum și însoțitorii nevăzătorilor cu handicap. Ei pot obține permisul de călătorie de la sediul DGASPC Constanța, de pe bulevardul Ferdinand nr. 97. În ceea ce-i privește pe constănțenii cu dizabilități cu grad de handicap mediu și ușor, aceștia pot ridica permisele de călătorie de la toate punctele de vânzare RATC.

Deținuții politici și persoanele strămutate pot obține permisul de călătorie de la punctul de vânzare RATC Constanța – Gară sau de la sediul RATC, iar șomerii îl pot ridica de la punctul de vânzare RATC Delfinariu și KM 4.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.413 secunde