Până la finele anului, secțiile exterioare vor fi mutate în Spitalul Județean

386
Planul conducerii Spitalului Județean este ca, după finalizarea restructurării - care presupune tăieri de paturi și reduceri semnificative de personal - secțiile exterioare să fie mutate în incinta clădirii - mamut de pe Bulevardul Tomis. Dr. Dan Căpățână, managerul unității, a afirmat că, până la sfârșitul anului, toate modificările vor fi realizate.
Astfel, Secția de Obstetrică - Ginecologie va avea doar 90 de paturi și va fi restrânsă la etajul șapte al instituției. La etajul șase urmează să fie mutate secțiile de Neurochirurgie (în prezent aflată la etajul trei) și de Oftalmologie, în prezent aflată într-o clădire din vecinătatea Policlinicii 2.
În spațiul eliberat la etajul al treilea se va extinde Secția de Neurologie, iar la etajul al doilea vor fi mutate Me-dicala 3 și Endocrinologia, alături de restul secțiilor medicale. "Toate modificările au avizul Direcției de Sănătate Publică", a subliniat managerul, adăugând că pacienții nu vor fi înghesuiți.
În schimb, Secția de Dermato-Venerice și cea de Psihiatrie de la Palazu Mare vor rămâne, și pe viitor, secții exterioare ale spitalului, cu mențiunea că medicii dermato-venerologi se vor muta din clădirea de pe Șos. Mangaliei într-una din curtea Spita-lului de Boli Infecțioase, după ce vor fi bani pentru renovarea ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6468 secunde