Parc interactiv, în curtea școlii, la Constanța

197
Parc interactiv, în curtea școlii, la Constanța - parc3-1567169170.jpg
Spiritul de inițiativă și implicarea activă a părinților și profesorilor de la Școala Gimnazială nr.22 I.C.Brătianu din Constanța au dus la crearea unui parc interactiv în curtea unității de învățământ, o sală de curs în aer liber, un loc special în care elevii să își desfășoare activitățile atunci când vremea este frumoasă. 


Totul face parte din proiectul "Comoara Verde de lângă noi "derulat la inițiativa Asociației de Părinți I.C.Brătianu în colaborare cu Școala nr.22 și Clubul Ecologic Transilvania, în cadrul Programului "Spații Verzi" al Fundației pentru Parteneriat realizat cu sprijinul unui sponsor.


Spațiul din curtea școlii a fost complet reorganizat de părinți și profesori care au muncit cot la cot toată vara. Au fost instalate bănci, o tablă, mese de șah și războaie de țesut, au fost plantați arbori ornamentali, ba chiar s-a amenajat și o alee de acces. 
Deși sunt încă în vacanță, copilașii au venit astăzi bucuroși să curioși să vadă noul spațiu în care își vor desfășura o parte din cursuri în zilele în care vremea va fi frumoasă și chiar au participat la o lecție deschisă cu amintiri din timpul verii.


Astfel de acțiuni completează investițiile în școli derulate de Primăria Municipiului Constanța care încurajează părinții și profesorii ce iau parte la astfel de activități care stimlulează desfășurarea actului pedagogic. 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7344 secunde