Parcare cu 320 de locuri pe strada Ștefăniță Vodă. Cum puteţi închiria un loc

369
Parcare cu 320 de locuri pe strada Ștefăniță Vodă. Cum puteţi închiria un loc - parcarestefanita-1599757497.jpg
Autorităţile locale din municipiul Constanța au finalizat lucrările de marcare și numerotare a celei mai mari parcări amenajate anul acesta în oraş. Este vorba despre un proiect de anvergură care a dus la reconfigurarea totală a zonei delimitate de străzile Ștefăniță Vodă - Dionisie cel Mic.

După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini, cât și pentru motociclete.

„Vorbim despre un proiect amplu derulat de Primăria Municipiului Constanța prin SC Confort Urban. A fost practic amenajată de la zero, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Parcarea începe de pe strada Dionisie cel Mic și continuă către strada Ștefăniță Vodă, unde a fost amenajată și o buclă de întoarcere pentru autobuzele CT BUS care deservesc linia 44”, explică Daniel Vlăescu, șef serviciu tehnic SC Confort Urban.

Amenajarea parcării rezidențiale a presupus o serie de lucrări complexe de drumuri. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile ce delimitează noile locuri de parcare. Echipele Primăriei municipiului Constanța execută în aceste zile ultimele lucrări de amenajare a trotuarelor și aleilor de acces în parcare.

Locuitorii din zonă pot depune cereri online la adresa parcari@primaria-constanta.ro, pentru închirierea unuia din cele 320 de locuri de parcare.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3567 secunde