PĂRINȚI, ATENȚIE! Jocul care-i provoacă pe tineri SĂ SE OMOARE lovește România! Un băiat a fost găsit spânzurat. Prietenii spun că jocul e de vină

7062
2
PĂRINȚI, ATENȚIE! Jocul care-i provoacă pe tineri SĂ SE OMOARE lovește România! Un băiat a fost găsit spânzurat. Prietenii spun că jocul e de vină - tanargasitspanzuratdeungarddince-1488782714.jpg

Articole recomandate

Ipoteză șocantă în cazul unui adolescent de 17 ani din județul Brașov, care a fost găsit spânzurat. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii din cauza unui joc sinistru care circulă pe internet, și căruia i-au căzut pradă sute de tineri.

Familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe tânărul în vârstă de 17 ani sunt devastați de durere. Nimeni nu își explică ce anume l-a împins să recurgă la un asemenea gest.

Băiatul a plecat la o piscină din localitate, iar când s-a întors a luat-o prin pădure. Câteva ore mai târziu a fost găsit atârnănd de un copac. Colegii tânărului spun că de vină ar fi un joc de pe internet în care cei înscriși au pentru o anumită perioadă de timp un stăpân care le spune ce să facă. Pe unii jucători îi determină chiar să se sinucidă. Până acum, jocul se pare că a făcut 130 de victime.

Se ia în calcul și consumul de droguri.Cei apropiați spun că o altă variantă ar fi starea de sănătate a băiatului. Tânărul se născuse cu o problemă la picior, iar de-a lungul timpului a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În vară urma să o facă pe ultima, cea care l-ar fi ajutat să se recupereze în totalitate.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tânăr să recurgă la un asemenea gest, scrie romaniatv.net



Citește și Atenție, părinți, nu e de glumă! A apărut jocul care-i provoacă pe tineri SĂ SE OMOARE! S-au înregistrat deja 130 de sinucideri


Un nou joc apărut pe rețelele de socializare ruse, denumit Blue Whale, îi provoacă pe tineri să se sinucidă după ce intră pe "un drum fără întoarcere".
Modul de "joc" este simplu: atunci când te înscrii, vei intra sub tutela unui administrato. Acesta îți oferă diverse sarcini pe parcursul a 50 de zile și trebuie să trimiți dovezi foto că ai dus la bun sfârșit fiecare dintre aceste sarcini. La finalul celor 50 de zile, câștigi jocul prin sinucidere.


Comentează știrea

cititor
6 martie 2017
autor-cuget liber online

articol scris de un dement care se pare ca nu este reporter cuget liber, nu are nume/ se putea numi 'admin' sau 'redactia' !

Alo!
6 martie 2017
Acum numai avem : colectiv, bamboo ?

Cei specializați în crime, omoruri și incendii, acum fac alte scenarii pentru distrugerea tinerilor, românilor și oamenilor în general, dacă nu le-a reușit alungarea guvernului votat de majoritatea oamenilor României ! Facebook-ul este folosit pentru : revoluții, mitinguri, destabilizarea și dezmembrarea țărilor, tinerii să : se spânzure, bălăcărescă părinții și bunicii, că doar Facebook-ul, i-a făcut pe ei oameni ?! Așa este când părinții numai au voie ca să crească copiii lor, așa cum ne-au crescut pe noi părinții noștri, oameni de nădejde și cu gândul la Dumnezeu, semeni și muncă ! Acum ne dirijează unii și alții cum să ne creștem copiii noștri, că la cei de peste hotarele României, se întâmplă cam ce se întâmplă, de ceva timp în România ! Asta a însemnat întrarea României în ue : Ură, crime, cruzime, omoruri la tot pasul, dușmănie,hoție, vrajbă și tot răul din toată lumea asta, s-a mutat la noi, în România ! Români mai bine fără ue, dacă tot așa, are să ne fie, adică : atacată familia creștină, biserica, copiii, viața tensionată, mitinguri fără fondul problemei, doar că așa vrea Johannis kw si " partidul meu / guvernul meu, ccr-ul meu, parlamentul meu....... " ! Singura soluție, afară cu România din ue, pentru că nu am avut nici un avantaj de la intrarea noastră în ue!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7026 secunde