Miting marca Alianța TATA

Părinții cer demisia președintelui Consiliului Superior al Magistraturii

350
1
Părinții cer demisia președintelui  Consiliului Superior al Magistraturii - dsc05117-1353885538.jpg

Articole de la același autor

Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor va organiza, miercuri, 28 noiembrie, Mitingul părinților, între orele 11,00 și 14,00, în fața sediului Consiliului Superior al Magistraturii din București. La adunare, vor participa aproximativ 30 de părinți, care vor solicita președintelui CSM, Alina Nicoleta Ghica, să demisioneze din funcție, pentru că, spun ei, a încălcat grav legislația în vigoare privind protecția copilului și reprezintă un exemplu nociv pentru justiția română. 


Scopul pichetului îl constituie manifestarea protestului cu privire la ignorarea interesului superior al copilului de către majoritatea magis-traților în cauzele cu minori aflate pe rolul instanțelor de judecată, Alianța TATA dorind astfel să determine Consiliul Superior al Magistraturii să reacționeze la semnalele de alarmă lansate de părinții nemulțumiți de prestația majorității judecătorilor și a procurorilor. Acțiunea de protest face parte din Campania Națională de Promovare a Custodiei Comune, care vizează combaterea feno-menului discriminării tatălui în justiție și protejarea interesului superior al copilului în cauzele cu minori. 


Comentează știrea

Patapiveci a Romaniei
26 noiembrie 2012
Care pe care

Da,Da Vasâlâcă Danâlâeț i-a amenintat cu desfiintarea organizatiei.Sa nu scapam prilejul si sa-i transmitem pe aceasta cale un :Sechetir!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Noiembrie 2012
Stire din Social : Miting de protest al păgubiților Vectra
Pagina a fost generata in 0.6785 secunde