Pericol de inundații în mai multe județe din Moldova și Dobrogea. Hidrologii au emis avertizări cod galben

142
Pericol de inundații în mai multe județe din Moldova și Dobrogea. Hidrologii au emis avertizări cod galben - inundatii52937200-1563106701.jpg

Articole recomandate

Hidrologii au instituit duminică atenționări Cod galben de inundații valabile până la miezul nopții pe râuri din județele Vrancea, Galați, Constanța și Tulcea.


Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a informat că, până la orele 24:00, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu depășiri ale Cotelor de Atenție pe râurile mici din bazinele sectoarele inferioare și mijlocii ale afluenților Putnei din sectorul inferior, afluenții mici ai Siretului aferenți sectorului aval Cosmești, Bârlad - afluenții aferenți sectorului aval S.H. Tecuci, din județele Vrancea și Galați.

De asemenea, inundații locale, creșteri de debite și niveluri cu depășiri ale Cotelor de Atenție se pot produce și pe râurile mici din Dobrogea, respectiv din județele Constanța și Tulcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2594 secunde